Om TidX AB Teknisk- och kameral förvaltning

I TidX utgår vi alltid från kundens behov. Det var så när vi startade och det är så nu. När vi 2001 startade vårt företag, då under namnet Växa Förvaltning, var målet att sköta våra kunders fastigheter så som om de vore våra egna. Ett personligt bemötande är också en av hörnstenarna i vår verksamhet.

I takt med att vårt företag utvecklats, såväl storleksmässigt som kompetensmässigt, lever vi kvar med denna inställning – att se kundens behov och erbjuda en personlig service.

Våra kunder är bland annat mindre till medelstora privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar. Men även större aktörer och börsnoterade företag som verkar inom fastighetssegmentet finns bland våra kunder.

Våra uppdrag ser olika ut för olika kunder. Vi har allt från löpande uppdrag och enstaka tjänster till totalförvaltningar dvs vi sköter både ekonomi, uthyrning, hyresavisering, fastighetsskötsel och det löpande underhållet.

Det är i mötet med dig som kund som vi kommer fram till vad som är omfattningen av leveransen just till Er. TidX Förvaltning AB ingår idag i PlusfastigheterGruppen, som alla har det gemensamt att de vill växa och utvecklas av att serva fastighetsbranschen inom alla delar av fastighetskedjan. Från byggentreprenader, byggservice, teknisk och ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel till lokalvård. Inom gruppen finns också företag som arbetar med fastighetsutveckling och uthyrning.

Mikael Magnil Thunberg, VD